Daku: Të implementohen ligjet në tërësi për të arritur integrimet evropiane të Kosovës

Në Prishtinë u mbajt debati me temë Rruga për integrim në BE, organizuar nga organizata Young Europeans Poëer. Në kuadër të këtij debati u trajtuan tema të ndryshme që lidhen me integrimet evropiane, si tregu…

KCD, part of Paris Conference

Executive director of Kosovo Centre of Diplomacy Mr. Selim Daku was part of youth conference “Connecting Youth Conference” organized by European Commission and the Government of the French Republic, supported by the European Youth Forum…

KCD pjesë e Konferencës së Parisit

Drejtori ekzekutiv i Qendres Kosovare për Diplomaci z. Selim Daku, mori pjesë në konferencën për të rinjë “Connecting Youth Conference” nën organizimin e Komisionit Evropian dhe Qeverisë së Republikës së Francës, të mbështetur nga European…

Kosovo Center of Diplomacy holds the conference focused on “The role of SAA and visa liberalization in increasing the welfare of the citizens”

Representatives of governmental institutions, academics, representatives of NGOs, security institutions, youngsters and students, who considered this step of Kosovo as a great opportunity towards integrations and development. The director of Kosovo Center of Diplomacy in the…

MSA dhe liberalizimi i vizave shënojnë fillimin e fazës së fundit të tranzicionit në Kosovë

Në kuadër të “Javës së Europës”, në Gjilan është mabjtur sot debati i dytë me temën “Ndikimi i MSA-së dhe liberalizimi i vizave në biznes”, i cili është organizuar nga Zyra për Integrime Evropiane dhe…

Featured

News & Events

KCD me debat në Ditën e Evropës

KCD me debat në Ditën e Evropës

Në Ditën e Europës, Komuna e Gjilanit, përkatësisht Zyra për Integrime Evropiane, në bashkëpunim me Qendrën Kosovare për Diplomaci, kanë organizuar sot…

Qendra Kosovare për Diplomaci nis javën Evropiane

Qendra Kosovare për Diplomaci (KCD) ka nisur sot shënimin e Javës…

Reagim ndaj zhvillimeve të sotme në Kuvendin e Republikës së Kosovës

Rreth zhvillimeve që po e përcjellin Kuvendin e Republikës së…